Zerrin Özer'den Acı Haber Geldi! Zerrin Özer Az Önce Açıkladı!

Zerrin Özer'den Acı Haber Geldi! Zerrin Özer Az Önce Açıkladı!

Zerrin Özer, aldığı kararı sevenleriyle paylaştı. Artık müzik kariyerini noktaladığını duyurdu. Kendisinin sağlığıyla ilgili bir problem mi var? Merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Ünlü ismin artık müzik yapmayacak olması ise hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, seslendirdiği parçalar ile adından söz ettirmekteydi. Şimdi ise ünlü ismin ekranlara veda edeceği vurgulanıyor. Bu gelişme sonrasında bizleri bekleyen gelişmeleri aktaracağız. Ünlü ismin sağlığıyla ilgili bir problem mi var? Zerrin Özer neden bir daha şarkı söylemeyecek?

Müzik Kariyerini Noktaladı!

Zerrin Özer, yaptığı açıklamayla birlikte müzik kariyerini noktaladı. Ünlü ismin bu hamlesi büyük ses getirdi. Şimdi ise merak edilenler tek tek ortaya çıkıyor. Başarılı sanatçının yaptığı açıklamada “Kıymetli dostlarım! Ben Zerrin Özer! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma daim olan sevgi dolu saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim.” ifadesine yer verdiği görüldü.

Hayranları Ne Diyeceğini Bilemedi

Öte yandan Zerrin Özer hayranları konuyla ilgili üzgün oldukları yorumunda bulundu. Gerçekten de kimse böyle bir şey beklemiyordu. Sağlığıyla ilgili sorun olmamasına rağmen müzik kariyerini noktalaması dikkat çekti.