Yıldız Tilbe'nin Yıllardır Bilinmeyen Sırrı Ortaya Çıktı! Yıldız Tilbe Kendisi İtiraf Etti!

Yıldız Tilbe'nin Yıllardır Bilinmeyen Sırrı Ortaya Çıktı! Yıldız Tilbe Kendisi İtiraf Etti!

Yıldız Tilbe, ülkemizde dobra oluşuyla birlikte şarkılarıyla sevilen ünlüdür. Posta Magazin Müdürü Suna Akyıldız ile röportaj veren Tilbe, aşk hayatıyla ilgili verilen soruları cevapladı. Yıldız Tilbe aşk hayatıyla ilgili neler söyledi? Sevgilisi var mı? Başarılı şarkıcı ilerleyen dönemlerde neler yaşamak istiyor? Konuyla ilgili tüm detaylar konumuzda paylaşılmıştır.

Yıldız Tilbe verdiği röportaj da ciddi konulardan bahsetti. Hedefleri hakkında açıklama olarak yaşama dair hiçbir ukde kalmadığını belirtti. Aşk hayatıyla ilgili olarak da;

"Her şeyi yaşadım. Benim için aşk olayı bitti. Artık tahammülüm yok. Aşk yaşla çok alakalı. 50'yi geçince çok farklı. Aşk gençtir. Hep gençtir. Orta yaştan sonra yaşanan şey aşk değildir. Saygıdır, sadakattir, bağlılıktır. O aşk değildir. Aşk deli bir şeydir. Sakin değildir aşk. Başka bir şeydir. Gençken aşkın özgürlüğünü daha iyi yaşadım, şimdi yaşamıyorum. O konuları tamamen kapattım. Hayat beni kendi için yaşadı. Sonra da koyacak bir kenara vınnn. Ama herkes gidecek. Herkesin gideceğini bilme düşüncesi beni sakin tutuyor. Yoksa kafayı kırmak bir saniye. Başka bir yere gidiyoruz. Ama bence ölüm bir son değil." Sözlerini söyledi.

Ünlü şarkıcının yeni şarkılar sorusuna da ilerleyen günlerde belli olacaktır. Yaptığı açıklamalarda aklına birkaç şarkı olduğunu söyledi. Şarkıcıdan güzel şarkılar gelebilir. Ayrıca ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden de sürekli olarak paylaşımlar sağlayarak güzel anılarını hayranlarıyla paylaşıyor. Instagram üzerinde 2 milyon takipçi sayısına ulaştı.