Yıldız Tilbe'den Şok Açıklama Geldi! O Ses Türkiye Bu Sene Yok mu?

Yıldız Tilbe'den Şok Açıklama Geldi! O Ses Türkiye Bu Sene Yok mu?

Yıldız Tilbe'den gelen açıklamalarla birlikte çeşitli iddialara yer verildi. Ünlü sanatçının söylediğine göre O Ses Türkiye bu sene olmayacak. Peki ya Acun Ilıcalı bu konu hakkında ne söylüyor? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

O Ses Türkiye programı, dikkatleri üzerine çekiyor ve reytinglerde de başarı elde ediyor. TV8'in sevilen yapımı ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Öte yandan programın sona erdiği ve bu sene yayınlanmayacağı dahi iddia edildi. Peki ya Yıldız Tilbe'den gelen açıklamalar ne kadar doğru? Güncel gelişmeleri ve dahasını sizlerle paylaşacağız. Öte yandan O Ses Türkiye'de yaşanan detayları da aktarıyoruz.

Jüri Üyesi Seçilmedi

Yıldız Tilbe, yaptığı açıklama ile birlikte kendisine teklif gelmediğini belirtti. Bu bağlamda jüri üyesi olmayacağını anlıyoruz. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın jüri koltuğunda kimleri gördüğü ise merak konusu haline geldi. Bu noktada yakın zamanda bir açıklama yapılması muhtemel.

Programda Bu Sene Yok mu?

Öte yandan Yıldız Tilbe'nin yaptığı açıklamaya göre O Ses Türkiye bu sene olmayacak. Dolayısıyla dikkatleri üzerine çeken bu açıklama sonrasında bizleri nelerin beklediği merak konusu haline geldi. Yakın zamanda bu konu ile ilgili daha fazla bilgi verilecektir. Özellikle de Acun Ilıcalı'dan bilgi verecek düzeyde bir açıklamanın beklendiğini belirtelim.