Yalı Çapkını Oyuncusu İsyan Etti! Yaşananlara Bir Türlü Anlam Veremiyor!

Yalı Çapkını Oyuncusu İsyan Etti! Yaşananlara Bir Türlü Anlam Veremiyor!

Star TV Yalı Çapkını dizisindeki güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman, dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla gelinen noktada oyuncuya dair çeşitli ifadelere de yer verilmiş vaziyette. Son zamanlara damgasını vuran ve Pelin karakterini canlandıran isim, neden isyan etti?

Yalı Çapkını'nın başarılı oyuncusu Buçe Buse Kahraman, hayat verdiği karakter ile dikkatleri üzerine çekmekte. Öyle ki hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde bilinmeyenler de yanıt bulacak. Yalı Çapkını dizisindeki bu durumla birlikte bizleri nelerin beklediğini açıklayalım. Oyuncu, katıldığı programda Pelin karakterini canlandırmasından ötürü kendisine gelen yorumlardan söz etti.

Programda İçini Döktü

Yasemince İtiraflar'a katılan Buçe Buse Kahraman, yaptığı açıklamada "Yapmayın, bizler de duyguları olan insanlarız. Bazen çok acımasızca eleştiriliyor ve her şeyden önce karşıdaki insan işini yapıyor, bu da işin bir parçası. Onu karakterden ayırmak gerekiyor. Onu da körü körüne bağlanan insanların çoğu yapamıyor. Ama bizler aslında iyi insanlarız"  ifadesine yer verdi. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bu ifade şaşırttı. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isim, canlandırdığı karakter için böylesine bir tepki görmesine anlam veremiyor.

Çok Fazla Tepkİ Çekmiş!

Öte yandan Yalı Çapkını'ndaki dizide Pelin karakterinin evli bir erkekle birlikte olmaya devam etmesinden ötürü tepki çektiği biliniyor. Ancak rol icabı öyle bir karakteri canlandırmasından ötürü de oyuncunun tepki çekmesine anlam verilemedi.