Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç’tan Üzücü Haber Geldi! Oğuzhan Koç’un Sağlık Durumu Hakkında Resmi Açıklama Geldi!

Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç’tan Üzücü Haber Geldi! Oğuzhan Koç’un Sağlık Durumu Hakkında Resmi Açıklama Geldi!

Çok Güzel Hareketler’de sergilediği oyunculuk performansıyla çok konuşulan Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu olan Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlamıştı. Dolu dizgin giden aşktan ayrılık haberi geldi. Paris’e giden ikili, İstanbul’a döndüklerinde birlikteliklerini sonlandırma kararı aldı.

Demet Özdemir’e yakın isimlerden alınan haberlere göre güzel oyuncu ‘’Bir daha dönüşü olmayacak’’ şeklinde ifadeler kullanıyor. Ünlü çiftin ayrılığı sosyal medya üzerinde de çok konuşuluyorken herkes Oğuzhan Koç’tan bir açıklama bekliyordu. Sosyal medya hesabında birbirlerine ait fotoğrafları silen Oğuzhan Koç, önceki gün basın mensuplarının objektiflerine yakalandı.

Görüntü Vermemek İçin Çabalarken Kaza Yaptı!

Ayrılık konusunda açıklama yapmaktan kaçınan Oğuzhan Koç, Sarıyer’de bir mekandan çıkarken kameralara yakalandı. Kameralardan kaçmanın formülünü arayan Koç, bulunduğu mekanın valelerinden yardım istedi. Valeler önce ışıkları kapattı daha sonra başka araçlarla kameraların görüş açısını kapattı. Oğuzhan Koç’un görüntüsünün alınamaması için çok uğraşan valaler, set kurarken kaza yaptılar.

Apartmanın Kolonuna Çarptılar!

Oğuzhan Koç’u saklamak için araçlardan bir set kurup geri geri gitmeye çalışan valeler, bir apartmanın kolonuna çarparak kaza yaptılar. Bu sırada aracına binen ve röportaj vermeyen Oğuzhan Koç, bir arkadaşı ile mekandan hızla uzaklaştı. Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir ile ayrılığına dair ne zaman açıklama yapacağı ise merakla bekleniyor.