Uğur Akkuş Gonca Derin'den Olan Çocuklarını mı Kaçırdı!

Uğur Akkuş Gonca Derin'den Olan Çocuklarını mı Kaçırdı!

Uğur Akkuş'tan gelen hamle ile birlikte herkes şok oldu kaldı. Gonca Derin'den olan çocuklarını kaçırdığı ve onları zorla alıkoyduğu iddia edildi. Gonca Derin'in paylaştığı ses kaydında kızının yardım istediği görüldü.

Uğur Akkuş'un Gonca Derin'den olan çocuklarını kaçırdığı iddia ediliyor. Sosyal medyada Gonca Derin'in yayınladığı ses kayıtları ise pek çok detayı ortaya koymakta. Öte yandan bizleri bekleyen detaylar ve çok daha fazlasına değineceğiz. Gündemde yer alan bu bilgilerle beraber sosyal medya kayıtları şok etkisi yarattı.

Gonca Derin Yardım İstedi!

Gonca Derin, polise de haber vererek sosyal medyada kızı Aden'den aldığı ses kaydını paylaştı. Açıklamasında "Hala bulamadık. Kızımı bulana kadar buradayız. Kendi ayağına sıkma bırak çocuğumu, kaçamazsın. Tutuklanacaksın yapma" diyerek Uğur Akkuş'a seslendi. Kızını bulamazsa ekrana çıkacağını söyleyen Derin, "Sabaha kadar buradayım. Çıkmazsa sabah Müge Anlı'nın kapısındayım" ifadelerine yer verdi.

Aden'i Zorla Götürdü!

Ses kaydına göre Aden'i zorla bir odaya götürdüğü iddia edildi. Ses kaydında Beni kucağına alarak oraya zorla soktu, ben de altıma yaptım. Lütfen beni gelin alın. Lütfen çabuk gelin" ifadesine yer verildi.