Tuba Büyüküstün'den Şok Eden Açıklamalar! İtiraf Niteliğinde Sözleriyle Dikkat Çekti!

Tuba Büyüküstün'den Şok Eden Açıklamalar! İtiraf Niteliğinde Sözleriyle Dikkat Çekti!

Tuba Büyüküstün'ün yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Ünlü isim dizideki performansının yanı sıra açıklamaları ile de adından söz ettirmekte. Güncel gelişmelere bakacak olursak oyuncudan büyük itiraflar geldi. Peki ya kendisi sorulan soruları nasıl yanıtladı? İşte şok etkisi yaratan o sözler...

Tuba Büyüküstün'den gelen açıklamalar sosyal medyadaki yerini alıyor. Son zamanlarda Netflix'teki Zeytin Ağacı dizisiyle büyük ses getiren ünlü oyuncu, kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtladı. Peki ya ünlü isim neler söyledi? Kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Oyuncu Soruları Yanıtladı

Ünlü isme sorulan “Hiç aklın ile kalbin arasında kaldığın oldu mu?” sorusuna karşın kendisinden oldukça samimi bir yanıt geldi. Yaptığı açıklamada “Hep, sürekli. Kadın olmak biraz böyle bir şey” ifadesine yer verdi.

Dizideki Performansıyla Adından Söz Ettirdi

Tuba Büyüküstün, Murat Boz ile başrolde oynadığı dizide büyük performans göstermişti. Dolayısıyla ünlü ismin sergilediği performansın yanı sıra çeşitli röportajlarıyla da adından sö ettirdiği görülüyor. Bakalım yakın zamanda Netflix projesinin yanı sıra ne gibi gelişmelerle karşımıza çıkacak en kısa sürede öğreneceğiz.