Survivor'dan Nagihan Gitti Ama Olaylar Bitmedi! Bir Çok Kişi Nagihan'ın Gidişine Sitem Etti!

Survivor'dan Nagihan Gitti Ama Olaylar Bitmedi! Bir Çok Kişi Nagihan'ın Gidişine Sitem Etti!

Survivor All Star 2022'den elenen isim belli oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yarışmacı Nagihan adaya veda etti. Kendisinin vedasından sonra ünlü isimler sosyal medyada yaşanılanları gündeme taşıdı. TV8'deki yarışmada neler oluyor? İşte son dakika gelişmeleri ve daha fazlası haberimizde...

Survivor All Star 2022 finaline çok az bir zaman kala çeşitli detaylara yer verildi. Nagihan'ın elenmesiyle birlikte herkes şok oldu. Pek çok kişi onun yarışmaya devam etmesini bekliyordu. Üstelik bu detayların yanı sıra Nagihan'ın vedasına üzülen ünlüler de vardı. Yapılan açıklamalarla birlikte sosyal medya bu gelişmeyi konuşuyor.

Nagihan Karadere Adadan Ayrıldı!

Nagihan'ın SMS oylamaların en düşük oyu almasıyla birlikte vedası gerçekleşti. Adadan ayrılmadan önce konuşma yapan Nagihan Karadere: "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim" ifadesine yer verdi.

Demet Akalın da Çok Üzüldü!

Demet Akalın, Nagihan Karadere'nin elenmesini beklemiyordu. Bu gelişme ile birlikte herkes şok üstüne şok yaşadı diyebiliriz. Twitter'da ve Instagram'da yarışmacı bir anda gündem oldu.