Survivor'da Nagihan En Sonunda Hikmete Patladı! Resmen Yer Yerinden Oynadı!

Survivor'da Nagihan En Sonunda Hikmete Patladı! Resmen Yer Yerinden Oynadı!

Survivor 2022'de Hikmet ve Nagihan yeniden tartıştı ve olanlar oldu. Acun Ilıcalı artık ikiliye daha fazla dayanamayacak gibi gözüküyor. Yakın zamanda ikiliden biri elenebilir. Peki ya tartışmada birbirlerine neler söylediler? Adeta ağızlarına geleni söylemekten çekinmediler.

Survivor All Star 2022'de Hikmet ve Nagihan arasındaki kavga dikkat çekti. Acun Ilıcalı artık ne diyeceğini bilemiyor. Öyle ki aralarındaki tartışmanın sonu bir türlü gelmiyor. Şimdi ise yarışma sonrası birbirlerine karşı söyledikleri gündem oldu. İşte Hikmet ve Nagihan arasında yaşananlar gözler önüne serildi.

Nagihan Hikmet'e Patladı!

Nagihan, oyunu kazanan Hikmet'e karşı sert sözler sarf etti. Özellikle de "Anca kadına yenilince sevinirsin zaten. Kadına gücün yeter senin, zavallı. Ben yapamadım, sen almadın. Benim yeteneksizliğim. Bir de aldığı sayıyla övünüyor. Zavallısın sen. Anca yalakalık yaparsın aldığın sayıyla" söylemesi büyük dikkat çekti.

Hikmet Cevabını Verdi!

Hikmet ise Nagihan'a karşı aynı sertlikte yaklaştı ve cevabını vermiş oldu. Hikmet'in açıklamasında "Hiç olmazsa kötü hareket yapmıyorum. Ben peşrevimi çekiyorum, selamımı yolluyorum. Kadına yakışır şekilde yarışmadın, hareket çektin bana" sözlerine yer verdiği görüldü. İkili arasındaki gerilim daha ne kadar devam edecek merak ediliyor.