Survivor'da Büyük Kavga Çıktı! Survivor İki Oyuncusu Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı İki Oyuncuyu Birden Survivor'dan Gonderiyor mu?

Survivor'da Büyük Kavga Çıktı! Survivor İki Oyuncusu Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı İki Oyuncuyu Birden Survivor'dan Gonderiyor mu?

Survivor 2022'de Dokunulmazlık ve Ödül Oyunları Heyecanı Sürüyor. Ancak Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz Arasındaki Gerilim Sonunda yumruklaşmaya Kadar Vardı. Uzun süredir parkurda tartışan Adem ve Hikmet'in büyük kavgasının Görüntüleri İfşa oldu. Acun Ilıcalı ise o isme patladı. Detaylar haberimizde..

Her Bölümü ile bir Başka Tartışmaya Sahne olan Survivor All Star 2022'de Büyük Kavga Var. Finale doğru adım adım ilerlyen Ekranların En sevilen yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki kıran kırana Mücadele de devam ediyor. İzleyicinin de yakından takip ettiği iki isim Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet arasında yaşanan büyük kavga ise gerilimin doruk noktası oldu.

Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet arasında büyük kavga yumruklaşmaya kadar vardı. Uzun süredir parkurlarda birbirine kaf atan ikili diğer yarışmacıların da araya girmesiyle zor sakinleştiriliyordu. Yarışmanın son bölümünde yapılan ödül oyununda Hikmet'i iftiracı ve yalancılıkla suçlayan Kılıçcı, Hikmet'in kendisini ringe davet etmesiyle adeta zıvanadan çıktı.

Survivor 2022'de Büyük Kavga! Survivor Adem ve Hikmet Yumruklaştı! Acun Ilıcalı Ona Patladı.

ADEM KILIÇCI VE HİKMET YUMRUKLAŞTI İDDİASI!

Survivor All Star 2022'nin son dönemlerde en çok konuşulan yarışmacıları Survivor Hikmet ve Adem Kılıçcı arasında yaşanan yumruklaşma görüntüleri ise sır gibi saklanıyor.

Büyük kavganın görüntülerinin Acun Ilıcalı'nın da izlediği iddia ediliyor. Ilıcalı, daha önce Yasin Obuz ve Hikmet arasında yaşanan temaslı kavga sonrası her iki ismi de diskalifiye etmekle tehdit etmiş ancak daha sonra ödül oyunlarından men etmişti.

Acun Ilıcalı'nın adada yaşanan Adem ve Hikmet'in yumruklaşması sonrası her iki ismi de cezalandıracağı söyleniyor.