Survivor Yarışmacılarının Görüntüsü Büyük Ses Getirdi! Nisa ve Ogeday Nasıl Poz Verdi?

Survivor Yarışmacılarının Görüntüsü Büyük Ses Getirdi! Nisa ve Ogeday Nasıl Poz Verdi?

Survivor yarışmacıları arasındaki aşk gözler önüne seriliyor. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle pozlar verdiler ki herkes şok oldu kaldı. İşte ikili hakkında merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Survivor All Star 2022 yarışmasından sonra birlikte vakit geçirmeye devam eden Nisa ve Ogeday, öyle pozlar veriyor ki görenler şaştı kaldı. Öte yandan ikili hakkındaki güncel gelişmelere de değiniyoruz. Son zamanlara damgasını vuran ikili hakkında bilinmeyenlere de yer verdik. Öte yandan kucak kucağa poz verdikleri dahi iddia edilmekte.

Nisa Arkasından Sarıldı!

Nisa, Ogeday'ın arkasından sarıldı ve oldukça hoş bir poz verdi. Dolayısıyla bu fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İkili ile ilgili güncel gelişmeler büyük ses getirmekte. Survivor All Star 2022'nin şampiyonu olan Nisa, hayran kitlesi oldukça fazla ve bu yüzden adından söz ettiriyor.

nisa-ve-ogeday.jpg

Ogeday ile Tam Gaz Aşka Devam!

Öte yandan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken arasındaki aşk tam gaz devam etmekte. Bu gelişmeden ötürü pek çok kişi sosyal medyada kendilerini yakından takip ediyor. Magazin gündeminde yerini alan ikilinin pozları çok beğenildi.