Survivor Panorama Yorumcularını Yerden Yere Vurdular! Nisa İle Dalga mı Geçti!

Survivor Panorama Yorumcularını Yerden Yere Vurdular! Nisa İle Dalga mı Geçti!

Survivor 2022'de Panorama programı heyecanla takip ediliyor. Peki programa dair neler biliyoruz? Pek çok kişinin sorduğu bu soru yanıt bulacak. Nisa ile dalga geçildiği yönündeki iddialar bomba etkisi yarattı. İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Survivor Panorama programı büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda çeşitli yorumlar yapılıyor. Yarışmacılar ile ilgili kritik değerlendirmelerin eksik olmadığı programa dair detaylar ortaya çıktı. Bu nedenle tüm dikkatler Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Kübra Açıl ve Kemal Özcanlı üzerindeydi. Ancak Nisa için öyle şeyler söylediler ki duyanlar şaşırdı.

Nisa ile Alay Ettiler!

Program yorumcularının Nisa yerine avokado resminin koyulduğu bir görsel üzerinden yorum yapması dikkat çekti. Alay edildiği ve bunun doğru olmadığı vurgulandı. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte sosyal medyada Survivor Panorama programı protesto edildi.

Yorumculardan Açıklama Gelecek mi?

Öte yandan programdaki yorumculardan bir açıklama gelecek mi merakla bekleniyor. Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Kübra Açıl ve Kemal Özcanlı'nın bir şeyler söylemesi gerekebilir. Dolayısıyla TV8'de yayınlanan programla ilgili neler olacağı yakın zamanda belli olacak. Nisa Bölükbaşı'nın yarışmada önemli bir avantaj elde ettiği ve finale adını yazdırma ihtimalinin olduğunu biliyoruz.