Survivor All Star 2022'de Batuhan Hastaneye Kaldırıldı! Yaşadığı Sakatlık Sonrası Diskalifiye mi Olacak?

Survivor All Star 2022'de Batuhan Hastaneye Kaldırıldı! Yaşadığı Sakatlık Sonrası Diskalifiye mi Olacak?

TV8'de ekrana gelen Survivor All Star 2022'de talihsiz bir kaza yaşandı. Sevilen yarışmacının sakatlıkla birlikte yarışmadan ayrılması bekleniyor. Ünlüler kanadında yaşanan bu gelişme şok etkisi yaratacak. Peki ya Acun Ilıcalı hangi yarışmacının diskalifiye olduğunu duyuracak?

TV8'deki Survivor All Star 2022 programı dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa dair bilinmeyenler masaya yatırıldı. Özellikle de Batuhan'ın ödül oyununda aldığı ağır darbe sonrası yere yığılması dikkat çekti. Sağlık görevlileri olaya anlık olarak müdahale etti. Ancak sağlık sorunları bir türlü sona ermeyen Batuhan'ın hastaneye doktor eşliğinde gitmesi şok etkisi yarattı.

Batuhan Yarışmadan Elenecek mi?

Batuhan Karacakaya'nın Survivor All Star 2022'den elenip elenmeyeceği merak ediliyor. Sağlık sorunlarındaki ciddiyetin devam etmesi durumunda Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili açıklama yapacağı belirtildi. Dolayısıyla kendisiyle ilgili başka neler biliyoruz yakında belli olacak.

Hayranları Çok Üzüldü!

Öte yandan büyük bir SMS desteğine sahip olan Batuhan Karacakaya, sırf bu nedenden ötürü kendisini destekleyenler sakatlık haberi karşısında heyecanlandı. Endişelerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştılar. TV8 programında yaşanan gelişmeler yakında belli olacak.