Survivor All Star 2022 Yarışmasında Sürgün Adasına Gidecek İsimler İfşa Oldu!

Survivor All Star 2022 Yarışmasında Sürgün Adasına Gidecek İsimler İfşa Oldu!

Survivor All Star her bölümünde merakla izlenmeye devam ediyor. Dokunulmazlık oyunları oynanarak mücadele daha da fazla hale geldi. Sürgün adasına kim gideceği de belli oldu. Eleme adaylarının belirlenmesiyle oylama süreci de başlayacak. Seyircilerin verdiği oylarla birlikte yarışmacıların kaderi de belli olacak. Sürgün adası adayları kimler detaylar haberimizde…

Survivor All Star sürgün adasına giden iki aday belli olmuştu. Bu adaylar birinci aday olarak Mert olmuştu. İkinci aday olarak da Berna olarak yerini almıştı.

Sürgün Adası Yeni Adayları Kim?

Dokunulmazlık oyununda ünlüler kaybettiğinden dolayı 3.aday da belirlenmesi gerekiyordu. Belirlenen aday Ayşıl oldu. Ayşıl üçüncü aday olarak yer alırken dördüncü adayda performans birincisi tarafından seçilecek. Performans birincisi olarak Nagihan olarak yerini aldı. Nagihan da dördüncü eleme adayını Sercan olarak yerini aldı.

Sürgün adasına giden yarışmacılar sadece oylama sonuçlarına bekleyecek. Diğer oyunlara katılmadan hareket ediyor. Ayrıca diğer yarışmacılardan farklı yerde yaşamasıyla birlikte ayrı bir psikolojik olarak etkileniyor.

Survivor All Star Kim Gidecek?

Survivor All Star ilk giden isim Gizem olmuştu. Belirlenen adaylar sonrasında oylama gerçekleşecek. Seyircilerin belirlediği oylamada en az oylama alan kişi ada hayatını bitirecek. Adaylar olarak Mert, Ayşıl, Sercan ve Berna olarak yer alıyor. Gelecek program belirlenecek oylama da merakla bekleniyor.

Survivor All Star Hangi Günler Yayınlanıyor?

Survivor All Star Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanıyor.