Somer Şef'ten Eski Eşi Hakkında Gelen Yorum Ağızları Açık Bıraktı!

Somer Şef'ten Eski Eşi Hakkında Gelen Yorum Ağızları Açık Bıraktı!

MasterChef Somer Şef'ten gelen açıklama ile birlikte herkes şok oldu. Güncel olarak bizleri hangi detaylar bekliyor? Ünlü şefin yemek ile cinselliği aynı kefeye koyduğu açıklamasından sonra şimdi de eski eşinden söz etmesi dikkat çekti.

Somer Şef, 20 yıllık eski eşi hakkında programda öyle ifadelere yer verdi ki dikkat çekti. Empati programına katılan ünlü şef, Masterchef programında jüri üyesi olarak adından söz ettiriyor. Ünlü isimden gelen açıklamalar bir anda magazin gündemine oturdu. Peki ya kendisi hakkında tam olarak ne söyledi? Güncel gelişmelerle birlikte bilinmeyenlere değineceğiz. Son zamanlara damgasını vuran Somer Şef'in açıklamaları bir süre daha konuşulacak.

Yemek ile Seksi Bir Tutmuştu

Somer Şef, daha önceden yaptığı bir açıklamada "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur" ifadesine yer vererek dikkat çekmişti. Dolayısıyla bu açıklaması ile adından söz ettirdi.

Eski Eşinden Söz Etti

Somer Şef, Empati programında iyi yemek yapmasında etkili olan eşinden söz etti ve "İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır" açıklamasında bulundu. Bu ifadeyi duyanlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar eski eşini hem terk edip hem de arkasından böyle bir ifadeye yer vermesinin doğru olmadığını söyledi.