Sibel Can'ın Keşfettiği Mutlu Kaya'dan Haber Geldi! Başından Vurulan Mutlu Kaya'nın En Büyük Hayali Gerçek Oluyor!

Sibel Can'ın Keşfettiği Mutlu Kaya'dan Haber Geldi! Başından Vurulan Mutlu Kaya'nın En Büyük Hayali Gerçek Oluyor!

Sibel Can, Mutlu Kaya'yı keşfederek televizyon ve sanat dünyasına önemli bir ismi kazandırmıştı. Ancak eski sevgilisinin kendisine saldırması sonrasında kariyeri yarım kaldı. Peki ya Mutlu Kaya yıllar sonra nasıl bir açıklamada bulundu?

Yarışma programında tanıdığımız ve Sibel Can'ın keşfettiği şarkıcı olarak bilinen Mutlu Kaya, yaşadığı olayla birlikte yıllarca tedavi görmüştü. Eski erkek arkadaşının saldırısına uğramıştı. Şu sıralar yürümeye de başladığı ifade edilen Mutlu Kaya, 7 yılın sonunda kendisinde meydana gelen değişimleri de açıkladı. Üstelik hayallerinin hala devam ettiğini söyledi. Kendisinin en büyük hedefini duyanlar ise şaşırdı kaldı.

Bestelerini Seslendirmek İstiyor!

Mutlu Kaya, avukat olmanın yanı sıra hala şarkıcılık hedefinin olduğunu söyledi. Bestelerini seslendirmeye devam edeceğini belirtti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi onun heyecanlı ve geleceğe dönük umutlu halini çok sevdi. Üstelik yaptığı açıklama ile yüreklere dokundu.

Sevenlerini Duygulandırdı

Mutlu Kaya, yaptığı açıklamada “Bazen kendimi çok iyi hissediyorum, bazen de böyle birden sanki kuyunun içine düşmüş gibiyim. Çok böyle anlık değişiyor, iki yıl önce ablamla aynı kaderi yaşadık ama ablam kurtulamadı, öldürüldü. Ablamdan sonra biraz kötü oldum, biraz daha iyiyim, tabii yine mücadeleye devam ediyorum ama ister istemez psikolojik olarak biraz ağır şeyler yaşıyorum. 7 yıl önce ben yürüyordum. Hatta belki birçok işte yetenekliydim; sesim çok güzeldi, şarkı söylüyordum, koşucuydum, futbolcuydum, voleybolda üçüncü ligdeydim, beden eğitimi öğretmenliğini okuyordum. Ayrıca müzikle de ilgileniyordum. Liseyi de müzik bölümünde okumuştum ve şu anda 7 yıldır tamamen hayatım değişti ve bunu bana yapan cani sadece 9 yıl ceza aldı." sözlerine yer verdi.