Show TV Düğmeye Bastı! Güldürme Beni Resmen Başlıyor..

Show TV Düğmeye Bastı! Güldürme Beni Resmen Başlıyor..

Show TV dizisi Güldürme Beni programı ile ilgili bazı detaylara yer verildi. Sevilen yapım dikkatleri üzerine çekecek. Programın konusunu duyanlar şimdiden izlemek için can atıyor. Demet Akbağ'ın sunuculuk yaptığı Güldürme Beni'nin yayın tarihi ve ilk bölüm yarışmacıları ortaya çıktı.

Show TV'de yayın hayatına başlaması beklenen programla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu ünlü oyuncu Demet Akbağ, yeni bir program ile karşımıza çıkacak. Peki program hakkında neler biliyoruz? Komedi temalı olacağı gelen bilgiler arasında. Demet Akbağ'ın sunacağı komedi yarışma programının ilk bölüm konukları şimdiden belli oldu.

Güldürme Beni 1. Bölüm Yarışmacıları!

Güldürme Beni programı 1. bölüm yarışmacıları ortaya çıktı. Programın ilk bölümünde Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ, Nursel Köse'yi göreceğiz. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı ve büyük dikkat çekeceği bu programda bizleri neler bekliyor ortaya çıktı.

İzleyiciler Heyecanlandı!

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan programda çok fazla gelişme yaşanacak. Peki ya ilk bölüm ne zaman yayınlanacak? Son zamanların merak edilen programı hakkında detaylara değiniyoruz. Pazartesi saat 20.00'da ilk bölümü izleyebilirsiniz.