Şeyma Subaşı Evleniyor! Acun Ilıcalı Mutluluktan Havalara Uçtu!

Şeyma Subaşı Evleniyor! Acun Ilıcalı Mutluluktan Havalara Uçtu!

Şeyma Subaşı gerek özel hayatı gerek ise iş hayatı ile sık sık konuşulan isimler arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi ile yakın zamanda evleneceğine yönelik iddialar gündeme gelse de bu iddiaları doğrular nitelikte herhangi bir açıklamada henüz yapılmadı ve işte haberin tüm detayları...

Şeyma Subaşı son zamanlarda magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi ile çok güzel bir aşk yaşadığı neredeyse her gün gündeme gelse de alınan bilgiler neticesinde ikilerin evleneceğine yönelik iddialar gündeme gelmeye devam etse de bu iddiaları doğrulan nitelikte herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı Yine Gündem Oldu

Yaşadığı aşk ile gündeme gelen Şeyma Subaşı bunun ile birlikte genellikle sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile de magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor. Mısırlı sevgilisi ile çok iyi bir aşk yaşayan ünlü isim Şeyma Subaşı şu an için evliliğe yönelik herhangi bir açıklamada bulunmasa da Subaşı'nın hayranları ise ikilinin ne zaman hayatlarını birleştireceğini merak ediyor. Kızı Melisa ve sevgilisi ile sık sık fotoğraflar paylaşan ünlü isim Şeyma Subaşı'nın yapacağı açıklama ise şimdiden merak söz konusu oldu.