Seren Serengil Hadise ve Reza Sarraf İlişkisi İddiasında Bulundu!

Seren Serengil Hadise ve Reza Sarraf İlişkisi İddiasında Bulundu!

Hadise ve Reza Sarraf arasında yaşananlar şok etkisi yarattı. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşıyor olacağız. Seren Serengil, iddialara öyle bir yanıt verdi ki yine ortalığı kasıp kavuracağa benziyor.

Seren Serengil, daha önce yaptığı açıklamada "Ben o mesajları okudum Reza ile olan. Yetinmedim, Reza'nın avukatını aradım, avukat evet dedi. Ben söz verdiğim için burada söylemedim" ifadesine yer vermişti. Dolayısıyla Reza Sarraf ve Hadise arasında hali hazırda bir şeyler yaşanıp yaşanmadığı sorusu çok soruluyor. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri neler beklemekte?

Hadise Gönderme Yapmıştı

Öte yandan Hadise, kendisini eleştirenlere ithafen "Söylediklerimden dolayı hiç kimseye hesap vermek zorunda değilim. Şimdi ben bir şeyler söylerim ama manşet olmaya hiç niyetim yok" açıklamasında bulunmuştu.

Bomba İddia Ortaya Attı!

Seren Serengil, Hadise'nin son açıklamasından sonra bomba iddia ortaya attı. Öyle ki bu haber karşısında herkes şok olacak. Serengil, açıklamasında "Desin ki... Mesela... Reza'yla benim fotoğraflarım varmış desin mesela. Onu da kız kardeşim çekmedi desin mesela. Manşetse bu manşet bence. Kayalıklarda el ele bir fotoğrafınız varmış diye söylentiler varmış, böyle bir fotoğraf yok. Üstelik kız kardeşim çekmedi desin mesela. Diyebilir, bunları söyleyebilir." ifadesine yer verdi.