Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Sevgilisiyle Görüntülendi! Chloe Loughnan Dudak Dudağa Poz Verdi!

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Sevgilisiyle Görüntülendi! Chloe Loughnan Dudak Dudağa Poz Verdi!

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan ile ilgili ortaya çıkan bir detay şaşırttı. Chloe Loughnan yeni sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi. Peki bu kişi kim? Milyonların şok olduğu haber karşısında güncel gelişmeleri aktaracağız. İşte Serdar Ortaç'ın görünce şaşıracağı haber...

Serdar Ortaç'ın eski eşiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Chloe Loughnan, 5 yıl önce Serdar Ortaç ile olan evliliğini bitirmişti. İkilinin neden ayrıldığı daima soruldu. Geçmiş yıllarda verilen röportajlarla bu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmesi şok etkisi yarattı. Chloe Loughnan kiminle birliktelik yaşıyor?

Chloe Loughnan Kiminle Aşk Yaşıyor?

Chloe Loughnan'ın sevgili olduğu kişi merak edildi. Öte yandan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor. Kendi hesabı üzerinden elde ettiğimiz bilgi doğrultusunda Türk takipçileri bu haber karşısında şaşırdı.

Kumar Yüzünden Boşanmışlardı

Öte yandan Chloe Loughnan, geçmiş yıllarda gerçekleştirdiği bir röportajda boşanmalarında en önemli nedenleri sıralıyordu. Kumarın bu noktada ilk sıralarda olduğunu belirtti. Kıbrıs'a gittiğinde eşinin eve erken dönmesini istiyordu. Çünkü orada kumar oynadığını biliyordu. Gecikmesi durumunda ailesinin yanına gittiğini belirtti. İkilinin evliliği bu yüzden dağıldı. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte yaşananlar gözler önüne serildi.