Sercan Yıldırım'dan Aşk Dolu Paylaşım! Eşiyle Dudak Dudağa Fotoğraf!

Sercan Yıldırım'dan Aşk Dolu Paylaşım! Eşiyle Dudak Dudağa Fotoğraf!

Survivor All Star'da yarışan Sercan Yıldırım, bu sefer Instagram'daki pozu ile adından söz ettirdi. Ünlü ismin eşi dudak dudağa olan fotoğrafını paylaşması şaşırttı. Pek çok ünlü fotoğrafa yorum attı. Güncel gelişmelerle birlikte Sercan Yıldırım'ın fotoğrafı da merak edildi.

Sercan Yıldırım, iki defa Survivor'a katıldı ve adından fazlasıyla söz ettiriyor. Başarılı yarışmacının ilk katıldığı dönem sergilediği performans hala akıllarda. Dolayısıyla kendisi ile ilgili güncel gelişmelere yakından bakıyoruz. Yaz aylarında evlenen Sercan Yıldırım, eşi Nihan Yıldırım ile fotoğraf paylaştı.

Dudak Dudağa Fotoğraf Paylaşıyor!

Sercan Yıldırım'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı binlerce beğeni aldı. Eski futbolcunun paylaşımı sonrasında birçok ünlü isim emojili yorum attı. İkilinin birbirine çok yakışması nedeniyle herkes heyecanlı bir şekilde fotoğrafı beğendi.

Yarışmacı Arkadaşları da Yorum Attı!

Sercan Yıldırım'ın yarışmacı arkadaşları da yorum attı. İçlerinde Arda ve Yasin Obuz da bulunuyordu. Dolayısıyla bu gelişme ile beraber Survivor dostlarıyla hala görüştüğünü anladık. Sercan Yıldırım'ın ilk Survivor yılında Gönülüllere karşı neredeyse tek başına mücadele ettiği görüntüler hala hafızalarda. Sergilediği performansta 6 dokunulmazlık oyununun 5'ini kazanmıştı. Ancak yalnızca birini kaybetmesiyle birlikte kendini potada bulmuştu ve yarışmaya veda etmişti.