Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan Sevgili Olduklarını İtiraf Etti!  Yağcıoğlu’ndan Şoke Eden Paylaşım Geldi

Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan Sevgili Olduklarını İtiraf Etti! Yağcıoğlu’ndan Şoke Eden Paylaşım Geldi

Gönül Dağı dizisi ile adından çokça söz ettiren Berk Atan’ın kiminle sevgili olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde yakışıklı oyuncu Berk Atan, Blogger Selin Yağcıoğlu ile sevgili. Ayrıca Selin Yağcıoğlu da yaptığı paylaşım ile bunu doğruladı.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu son zamanlarda gündem oldu. Yakışıklı oyuncu Berk Atan kariyeri dışında özel hayatıyla da çok anılıyor. Bunca zaman ilişkilerini kameralardan uzakta yaşayan Berk Atan aynı şekilde ilişkisi hakkında açıklama yapmamayı yeğledi.

Alınan bilgiler neticesinde yakışıklı oyuncu Berk Atan’ın sevgilisi ortaya çıktı. Uzun süre önce Berk Atan’ın Selin Yağcıoğlu’na attığı bir mesaj gündem olmuştu. Bunun ardından ikilinin arasında olan ilişki ortaya çıkmıştı. Selin Yağcıoğlu’nun yaptığı bir paylaşım ise iddiaları güçlendirdi.

Selin Yağcıoğlu yaptığı paylaşım ile iddiaları doğruladı

Selin Yağcıoğlu yaptığı paylaşım ile iddiaları doğruladı. Birçok kişi tarafından takip edilen Selin Yağcıoğlu, giyimi, hayat tarzı ve karakteri ile ön plana çıkmayı başardı. Yakın zamanda eşinden ayrılan Selin Yağcıoğlu, kızı Su ile birlikte tatile gitti. Alınan bilgiler neticesinde Selin Yağcıoğlu’nun Berk Atan ile aynı bölgede tatil yaptığı ortaya çıktı.

Blogger Selin Yağcıoğlu’nun yaptığı son paylaşım akıllarda ki soru işaretini giderdi. Selin Yağcıoğlu, Berk Atan ile ınstagram’dan bir hikâye paylaştı. Bu paylaşımın ardından ikilinin sevgili olduğu bir kez daha ispatlandı.

Selin Yağcıoğlu mesaj yağmuruna tutuldu

Selin Yağcıoğlu mesaj yağmuruna tutuldu. Bu paylaşımın ardından Selin Yağcıoğlu hayranları tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. Güzelliği ile ön plana çıkan Selin Yağcıoğlu, kızı Su’ya olan ilgisi ve yaklaşımı ile de birçok kişi tarafından taktir ediliyor.