Seda Sayan'ın Bu Hareketi Eşini Çıldırttı! Çağlar Ökten ile Kavgalılar mı?

Seda Sayan'ın Bu Hareketi Eşini Çıldırttı! Çağlar Ökten ile Kavgalılar mı?

Seda Sayan ve Çağlar Ökten ile ilgili güncel gelişmeler dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişi aralarında yaşananlarla beraber tekrardan gündeme oturdu. Öyle ki artık kavgalı oldukları bile düşünülüyor. Ödül töreninde yaşananlar milyonların dikkatini çekti.

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile olan birlikteliğiyle adından söz ettiriyor. Normalde çok sık magazin gündemine düşmeyen ünlü isim, şu sıralar düzenli olarak gündemde belirmekte. Üstelik bu sefer tepki üstüne tepki çekti. Sosyal medyada ünlü isim hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. Peki kendisi nasıl bir paylaşımda bulundu? Herkes şaşkınlıkla takip ediyor ve bu nedenle dikkat çeken olayların sonu bir türlü gelmeyecek.

Sevgilisiyle Ödül Aldı!

Çağlar Ökten ile ödül alması nedeniyle Seda Sayan'ın bir anda tepki çektiği belirtildi. İkilinin arasında bir sorun olduğu düşünülüyor. Çünkü araları pek de iyi gibi yansımadı. Özellikle de 25 yaş farkı nedeniyle sık sık eleştiri alan Çağlar Ökten ve Seda Sayan ikilisi, bunu sorun etmediklerini de dile getiriyorlar.

Seda Sayan Tepki Göstermişti!

Öte yandan Seda Sayan'ın Çağlar Ökten hakkında 11 yaşında çocuğu olduğu ve küçük olmadığını vurgulaması dikkat çekiyordu. Şimdi ise öyle gelişmeler meydana gelecek ki herkes şok olacak. Seda Sayan ve Çağlar Ökten ilişkisi bir süre daha adından söz ettirebilir.