Seda Sayan'a Küfür Edilince Ortalık Fena Karıştı! Ünlü Oyuncu Demediğini Bırakmadı!

Seda Sayan'a Küfür Edilince Ortalık Fena Karıştı! Ünlü Oyuncu Demediğini Bırakmadı!

Seda Sayan, son zamanlarda magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü bir oyuncunun kendisine küfürlü yorum yapması ise şok etkisi yarattı. Kayınvalidesiyle paylaştığı videoya gelen yorum herkesi şaşırttı. Peki ya ünlü sunucu bu yorum için nasıl yanıt verecek?

Seda Sayan, şu sıralar kayınvalidesiyle oldukça eğlenceli videolar paylaşıyor. İkili arasındaki uyum gözler önüne serildi. Bu gelişmeden sonra magazin sayfaları da kendisini paylaşmaya başladı. Öte yandan ünlü oyuncunun Seda Sayan için küfürlü bir ifade kullanması dikkat çekti. Son gelişmelere bakacak olursak büyük olaylar yaşanacak gibi duruyor. Önemli bir tartışmanın fitillendiği yönünde detaylara yer verildi.

Seda Sayan Kayınvalidesiyle Video Paylaştı!

Seda Sayan, kayınvalidesi ile paylaştığı videoya ithafen şu notu da ekledi: 'Kayınvalidem yanımda. Hico'm hoş geldin. Ben sana Hico'm diyorum diye birkaç kişi eleştirmiş, kızmış bana. Ben öyle diyorum çünkü kayınvalidemin adı Hicran.'' Bu ifadesinden sonra bir magazin sayfası haber şeklinde paylaşım yaptı.

Ali Erkazan'dan Küfürlü Yorum

Magazin sayfasına yorum yapan Ali Erkazan ise herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu, yaptığı yorumda ''Ya bi s.... git hayatımızdan'' ifadesini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları ise şaşkınlıkla yanıt verdi ve herkes şok oldu. Yaptığının doğru olmadığı vurgulandı. Bakalım Seda Sayan nasıl bir yanıt verecek?