Seda Sayan ve Çağlar Ökten LGBT Yürüyüşüne Katıldı! Ortalık Fena Karıştı!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten LGBT Yürüyüşüne Katıldı! Ortalık Fena Karıştı!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in tatili olay oldu. İsviçre'de tatil yapan çift, LGBT yürüyüşüne katıldı. Sosyal medya hesapları üzerinden öyle paylaşımlar yaptılar ki hayranları şaştı kaldı. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Seda Sayan ve kendisinden çok küçük olan eşi Çağlar Ökten, katıldığı yürüyüşte görüntülendi. Paylaştıkları sosyal medya fotoğrafları ile LGBT yürüyüşünde yerlerini aldılar. Öte yandan ikili hakkındaki güncel gelişmelere de değinildi. İsviçre'de tatil yaptıkları belirtiliyor. Bir süredir yurt dışında olan ikili, tatilin tadını sonuna kadar çıkartmayı tercih ediyor.

İsviçre Tatilinde Görüntülendiler!

İsviçre'de tatil yapan ikili, LGBT yürüyüşünü es geçmedi. Fotoğraflar çekinen ve sosyal medya hesaplarından paylaşan çift, dikkatleri üzerine çekti. Seda Sayan'ın oldukça fit vücuda sahip olması da gözden kaçmadı. İkilinin tatil esnasındaki paylaşımları oldukça sıklıkla takip ediliyor.

LGBT Yürüyüşünde Yer Aldılar

LGBT yürüyüşüne katılmaları dikkat çekmekle birlikte ikilinin paylaşımları milyonlara ulaştı. Dolayısıyla ünlü sunucu Seda Sayan, program sunuculuğuna başlamadan önce tatilin tadını çıkarmaya çalışıyor. Ünlü isimle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olmaya devam edecek.