Şahan Gökbakar Sosyal Medyada Linç Edildi! Emniyet Güçleri Duruma El Attı!

Şahan Gökbakar Sosyal Medyada Linç Edildi! Emniyet Güçleri Duruma El Attı!

Şahan Gökbakar, kendisine saldırılanların sahte hesap olmasıyla birlikte önemli bir paylaşımda bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda şok eden gerçek ortaya çıktı. Şimdi ise ünlü ismin yaptığı paylaşım gündem haline geldi. İşte Emniyet GM'nin sahte hesapları ortaya çıkaran çalışması...

Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Orman yangınları ile ilgili yaptığı paylaşımlar gündem oluyordu. Geçtiğimiz yıl büyük işler başardı ve devlet yetkilileri ile irtibata geçerek yangınların söndürülmesi konusunda önemli bir kamuoyu oluşturdu. Bu gelişme sonrasında kendisine pek çok sahte hesaptan saldırı yapıldı. Şimdi ise bunun kanıtlanmış hali ile verileri paylaşıldı.

Emniyet GM'den Troll Hesap Raporu!

Emniyet GM'nin paylaşımıyla birlikte Şahan Gökbakar'a yapılan linç girişimlerinin önemli bir kısmı sahte hesaplardan olduğu ortaya çıktı. Bilgisayar tarafından kontrol edilen bu hesaplar ünlü ismin linç edilmesi için görevlendirilmişti. Dolayısıyla dikkatleri üzerine çeken bu gelişme resmen ortaya çıktı.

Şahan Gökbakar Teşekkür Etti!

Emniyet GM'nin çalışması nedeniyle teşekkürlerini ileten Şahan Gökbakar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Dün ve bugün 'Şahan' kelimesi kullanılarak atılan tweetlerin ve hashtaglerin büyük çoğunluğu bana hakaret içermekteydi. Emniyet GM'ne bu çirkin trol operasyonunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim. 'AllahBelanıVersinŞahan' TT'si de bu sayıya dahil mi?"