Safiye Soyman Hakkında Şok İddia!

Safiye Soyman Hakkında Şok İddia!

Sesi ve şarkılarının yanı sıra aşk hayatlarıyla da sıklıkla gündeme gelen Safiye ve Faik çifti magazin gündemini çalkalamaya devam ediyor. 2016 yılında Bilecik’te bir müzik şirketi kuran çiftin firma ürün tedariki için anlaştığı müşteki, ünlü çifti mahkemeye verdi. Tarafların 100 bin liralık bir anlaşma yaptıktan sonra Safiye ve Faik çiftinin cüzi miktarda ödeme yaptığı iddia ediliyor.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan davada müşteki, ‘’Kendileri ünlü bir çift olduğu için itimat ettik. Az miktarda ödeme yaptılar, daha sonra hiçbir ödeme yapmadılar.’’ ifadelerini kullandı. SF Müzik Yapım Şirketi aracılığıyla çok kişinin dolandırıldığı iddia edilen davada Faik ve Safiye Soyman için 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Müşteki Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ten Şikayetçi Oldu!

Dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvuran müşteki, ‘’Bizimle ürün alımı konusunda görüşmek için Faik Öztürk geldi. Daha sonra Safiye Hanım ile birlikte geldiler ama ben kendisiyle görüşmedim. Berrin Canbolat ismini şikayetçi olduktan sonra duydum. Kendisiyle herhangi bir görüşmemiz olmadı.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Bize Olan Borçları 100 Bin TL’ye Ulaştı’’

Mahkemenin ilk celsesinde müşteki, ‘’Faik Öztürk ile baştan miktar için bir anlaşmamız olmadı. Aldığı malzemeler 25 bin lira olunca bize ödemesini yaptı. Fakat sonra malzeme almaya devam edip hiçbir ödeme yapmadı. Bize olan borcu 100 bin lirayı aştı. Bir kere ödeme için görüştük daha sonra kendilerine ulaşamadım. Şikayetçiyim.’’ açıklamalarında bulundu.