Pınar Deniz Aldı Başını Gitti! Türkiye'de Değil Dünya Çapında Yükseldi!

Pınar Deniz Aldı Başını Gitti! Türkiye'de Değil Dünya Çapında Yükseldi!

Pınar Deniz'in oynadığı dizi ve filmler ona IMDB rekoruyla geri döndü. Ünlü oyuncu en çok konuşulan isim haline geldi. Türk oyuncuları arasında farkını ortaya koydu. Peki ya IMDB Starmetre'de dünya çapında kaçıncı sıraya yerleşti? İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği ve Can Yaman'ın geride kaldığı o sıralama...

Pınar Deniz, Aşk 101 dizisiyle yaptığı sıçramayı Yargı dizisiyle zirveye ulaştırdı. Bu hamlesi sonrasında ise ünlü oyuncunun daha çok tanındığı belirtiliyor. Üstelik son zamanlarda adından söz ettiren Türk oyuncuları arasında da zirvede yerini aldı. IMDB'nin haftalık olarak yayınladığı IMDB Starmetre'deki son durumu sizlerle paylaşacağız.

Pınar Deniz Birinci Oldu!

Milyonlarca isim arasından dünya çapında 1709. olan Pınar Deniz, Türk oyuncuları arasında ise 1. oldu. Dolayısıyla bu birinciliği elde etmesinde rol aldığı son birkaç dizi ve filmin payı büyük. Oyuncu, önemli karakterlere hayat vermesinin yanı sıra oyunculuk performansından da ödün vermedi.

Can Yaman'ı Geride Bıraktı!

Öte yandan Can Yaman'ın İtalya'daki ünü ve başarısı düşünüldüğünde ünlü oyuncuyu da geride bıraktığı görüldü. Şu an için popülerlik ve üretkenlikte Pınar Deniz'in zirve yaptığını görüyoruz. Bakalım yakın zamanda ünlü oyuncu dünya çapında bir ilerleme sağlayabilecek mi? Oyuncunun hayranları en çok da bu gelişmeyi yakından takip ediyor.