Petek Dinçöz'ü Evlilik Sonrası Kimse Tanıyamıyor..

Petek Dinçöz'ü Evlilik Sonrası Kimse Tanıyamıyor..

Petek Dinçöz'den gelen hamle ile birlikte pek çok kişi şaşırdı. Çünkü kimse evlilik sonrası kendisinden böyle bir paylaşım beklemiyordu. Ünlü sunucudan gelen mini elbiseli paylaşım beğeni rekoru kıracak.

Çocukluk aşkı ile hayatını birleştiren Petek Dinçöz, dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündemdeki yerini koruyor. Son olarak mini elbisesiyle harikalar yarattı. Pek çok kişinin beğeni yağmuruna tuttuğu ünlü isimden yanıt geldi mi? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Elbisesiyle Gündem Oldu

Petek Dinçöz, elbisesiyle adından söz ettirdi. Öte yandan ünlü sunucunun bu fotoğrafı paylaşmasıyla birlikte binlerce beğeni alması bir oldu. Kendisine gelen yorumlar da dikkat çekti. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler ortaya çıkacak.

Takipçileri Şaşırdı

Öte yandan yeni evli Petek Dinçöz'ün böyle bir paylaşım yapması şaşırttı. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşanacağı merak ediliyor. Kocasından kendisine tepki var mı bu da soruldu. Yakın zamanda detayların ortaya çıkacağını belirtebiliriz. Çünkü ünlü ismin henüz yeni evlendiği ve çocukluk aşkı ile birliktelik yaşadığını biliyoruz.