Pelin Akil'den Hande Erçel'e Göndermeli Yanıt Geldi! Hande Erçel Ne Yanıt Verdi?

Pelin Akil'den Hande Erçel'e Göndermeli Yanıt Geldi! Hande Erçel Ne Yanıt Verdi?

Hande Erçel'in açıklaması sonrasında Pelin Akil'den öyle bir yanıt geldi ki herkes şaşırdı. Gündemdeki gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Pelin Akil'in dobra açıklamaları ünlü oyuncuyu zorda bırakabilir. İkili arasında bir tartışma mı yaşanıyor? İşte detaylar...

Pelin Akil ve Hande Erçel arasında gittikçe büyüyen bir polemik bulunuyor. İkili arasında yaşananlar gözler önüne serildi. Peki ya aralarındaki tartışma nasıl başladı? Hande Erçel'in oyuncu sektörüne yönelik yaptığı atıflar sonrasında Pelin Akil'den yanıt gecikmemişti. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Hande Erçel'den Oyuncu Vurgusu!

Hande Erçel, oyuncularda yetenekten ziyade güzelliğe bakıldığını belirtti. Bu şok açıklamanın hemen ardından sosyal medyada kendisine tepki gösterenler de mevcuttu. Üstelik çeşitli şekilde yanlış düşündüğünü izah edenler de vardı. Bu gelişmenin hemen ardından yaşananlar gözler önüne serildi.

Pelin Akil'den Dobra Yanıt!

Pelin Akil ise yaptığı açıklamada bunun doğru olmadığını vurgulayacak şekilde kendisiyle ilgili hiç böyle bir şey yaşanmadığını ifade etti. Yeteneğe daha fazla önem verildiğini belirtmiş oldu. Şimdi ise Hande Erçel'den bir yanıt gelecek mi hep birlikte göreceğiz. Güncel gelişmeler haberimizde olacak.