Oyuncu Uzun Süredir Ekranlarda Yoktu! Verdiği Haberle Takipçilerini Üzdü!

Oyuncu Uzun Süredir Ekranlarda Yoktu! Verdiği Haberle Takipçilerini Üzdü!

Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Selen Soyder, uzun süredir ekranlarda gözükmüyordu. Şimdi ise aldığı karar sonrasında herkesi şaşırttı. Ünlü isim, hayranlarını üzebilecek bir açıklamada bulundu. İşte sosyal medyaya damgasını vuran açıklaması şok etkisi yarattı...

Güzel oyuncu Selen Soyder, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Oyuncuyu uzun zamandır ekranlarda görmüyorduk. Kendisinin oyuncu kariyerine ara vermesi şaşırtmıştı. Oysa ki rol aldığı dizilerle adından söz ettirmekteydi. Daha sonra evlilik kararı aldı ve 2015 yılından bu yana da evliydi. Yaptığı sosyal medya açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti.

Selen Soyder Eşinden Boşanıyor

Selen Soyder, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim boşandığını duyurdu ve sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna bir açıklama yaptı. Paylaşımında “2015 yılında hayatlarımızı birleştirme kararı vererek evlenmiş olduğum Oren Frensez ile anlaşmalı olarak boşanmış olduğumu siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istedim. Değerli kamuoyunun dikkatine sunulmak üzere… Saygılarımla.” ifadesine yer verdi.

Oyunculuğa Geri Dönecek mi?

Oyuncunun dizi ve film kariyerine geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Kendisinin tekrardan oyunculuk yapması beklenmekte. Çünkü ekranlarda oldukça sevilen bir isimdi. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Sizlerle olası bir gelişme yaşanması durumunda haber ileteceğiz.