Önce Cinsiyet Değiştirdi Daha Sonra Mini Etek Giyerek Dans Etti!

Önce Cinsiyet Değiştirdi Daha Sonra Mini Etek Giyerek Dans Etti!

Mini eteğiyle dans eden Çukur oyuncusu herkesi şaşırttı. Cinsiyet değiştirmesi ile adından söz ettiren Ahmet Melih Yılmaz, şu sıralar sosyal medya videoları ile gündeme geliyor. Dolayısıyla hakkındaki bazı detaylara değineceğiz. Son olarak paylaştığı video çok izlendi...

Çukur'un Timsah Celil'i olarak bilinen Ahmet Melih Yılmaz, son zamanlarda cinsiyet değiştirmesi ile gündemdeki yerini aldı. Pek çok kişi kendisi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. Üstelik zaman zaman TikTok hesabından da videolar paylaşmakta. Sosyal medyayı oldukça sık kullanmaya başlayan ünlü isim, hayat hikayesini Armağan Çağlayan'ın programında anlatmıştı.

Herkesi Ağlatmıştı!

Acılı hayat hikayesi ile Armağan Çağlayan başta olmak üzere izleyicileri de ağlatan ünlü oyuncu, dikkat çeken detaylara değinmişti. Şimdi zaman kimi zaman eğlenceli kimi zaman ise yaşadığı farklı olayları anlatarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Yeni bir projede oynayacak mı merak ediliyor.

Eteğiyle Dans Etti!

Oyuncu, giydiği eteğiyle yaptığı dans sonrasında binlerce kişinin beğenisini kazandı. Kendisinin dansını kısa süre içerisinde 100 binden fazla kişi izledi. Çukur dizisinde hali hazırda bir kitleye ulaşmıştı. Ancak şimdi ise daha fazla bir kitleye hitap edecek gibi duruyor.