Oktay Kaynarca'dan Büyük Başarı! Yeni Dizisi Reyting Rekoru Kırdı!

Oktay Kaynarca'dan Büyük Başarı! Yeni Dizisi Reyting Rekoru Kırdı!

ATV'de ekrana gelen Oktay Kaynarca'nın dizisi büyük başarı sağladı. Sevilen yapım daha ilk bölümden reyting rekoru kırdı. Başrolde oynayan arkadaşları Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın da bu başarıda payı yüksek. Peki ya dizi hakkında başka neler biliyoruz?

Oktay Kaynarca'nın başarılı bir şekilde ortaya sunduğu dizi çok konuşuluyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi çok sevildi. Öte yandan diziye dair güncel gelişmeler ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma dair çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya dizi hakkında başka neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Total Reytinglerde Birinci Oldu!

Oktay Kaynarca'nın dizisi, daha ilk bölümden total reytinglerde birinciliğini elde etti. Bu gelişmeden sonra ise dizinin daha iyi bir hale gelebileceği düşünülüyor. Daha ilk bölümden başarılı performans sergilemesi gözden kaçmadı. Başrolde kendisiyle birlikte Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın da oynadığı görülüyor.

İzleyiciler Şok Oldu!

EDHO dizisi finalinden sonra yaklaşık bir yıl içerisinde hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, farkını yavaş yavaş ortaya koymaya başladı. Dizideki güncel gelişmeler ise gözler önüne serilmeye başlandı.