Oğuzhan Koç Seyirciyi Yarı Yolda Bırakıp Gitti! Seyirciler Ağzına Geleni Söyledi!

Oğuzhan Koç Seyirciyi Yarı Yolda Bırakıp Gitti! Seyirciler Ağzına Geleni Söyledi!

Oğuzhan Koç, konsere kendisini dinlemeye gelenleri şaşırttı. Ünlü isim, konseri bir anda terk etti ve tepki üstüne tepki çekti. İşte Oğuzhan Koç'un yağmuru bahane ederek konser alanını terk etmesi ve sonrasında yaşananlar haberimizde yerini aldı. Oğuzhan Koç, sahnede dakikalarca yuhalandı.

Oğuzhan Koç, şarkı söylediği esnada yağmuru bahane ederek sahneden kısa süreliğine uzaklaşacağını belirtti. Ara veren ünlü sanatçı, seyircileri bir süre bekletti. Yaşanan bu gelişme ile birlikte seyirciler daha fazla dayanamadı ve tepki göstermeye başladı.

Sahneyi Terk Etti!

Oğuzhan Koç, sahneye ara vereceğini söyleyerek gitti ancak bir daha geri gelmedi. Müzisyenler de sonrasında toparlandı ve konser alanını terk etti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi ünlü isme tepki göstermeye başladı. Özellikle de sosyal medyada büyük bir tepki akını vardı.

Sahnede Yuhalandı!

Oğuzhan Koç'un Sincan'daki konserini terk etmesi büyük tepkilere neden oldu. Ünlü şarkıcı sahnede yuhalandı ve dikkat çekti. Bu nedenle yakın zamanda konser alanından neden ayrıldığıyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Yağmuru bahane etse de sonrasında geri gelmemesi gözden kaçmadı. Seyirciler, yağmur altında ünlü ismi beklemekten çok yoruldu.