Nusret Bir Masadan Kazandığı Parayı Açıklayınca Tepki Çekti!

Nusret Bir Masadan Kazandığı Parayı Açıklayınca Tepki Çekti!

Nusret'in yaptığı paylaşımlar şok etkisi yaratıyor. Ünlü isim, bir hesaptan aldığı 3,1 milyon TL'ye tekabül eden parayı paylaşınca tepki çekti. Bu gelişme sonrasında bizleri neler beklemekte? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Son zamanlardaki dünya çapında yaşanan ekonomik sıkıntıya rağmen Nusret'in böyle bir paylaşımda bulunması bazı kullanıcıları rahatsız etti. Dolayısıyla Nusret'in paylaşımı sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Ünlü ismin 3,1 milyon TL'ye tekabül eden masadan kazandığı para dikkatleri üzerine çekti. Her halükârda böyle bir gelişmenin yaşanması ise şok etkisi yarattı. Sosyal medyada Nusret'e karşı yapılan yorumları okuyunca sizler de şaşıracaksınız. Çok fazla tepki gördü ve gündem haline geldi.

Nusret Tepki Çekti

Nusret'in bu paylaşımı sonrasında tepki çektiği belirtildi. Bazı yorumlar ise "Umarım çalışanlarınıza orantılı bir şekilde iyi ödeme yaparsınız!", "Asla gelmeyeceğim bu görgüsüzlük", "İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp", "Gösteriş ve görgüsüzlük birlikte", "Midemi bulandırıyor!", "Bu çoğu insan için elverişsiz" şeklindeydi.

Dünya Markası Haline Geldi

Nusret, dünya çapındaki restoranları nedeniyle adından söz ettiriyor. Kalitesi ve çok daha fazlasından ötürü farkını ortaya koymakta. Birçok ünlü burayı tercih ediyor ve Nusret ile fotoğraf çektiriyor.