Nihat Doğan Sessizce Evlendi! Hayranı ile Evlendiği ve Çocuk Beklediği İddia Edildi!

Nihat Doğan Sessizce Evlendi! Hayranı ile Evlendiği ve Çocuk Beklediği İddia Edildi!

Nihat Doğan'ın gizlice evlenmesi büyük ses getirmişti. Hayranıyla evlendi ve ikilinin çocuk sahibi olacağı tahmin ediliyor. Hamile olduğu iddiasıyla evlenmeleri gündemde bomba etkisi yarattı. Nihat Doğan, magazin basınına bir açıklamada bulundu mu? İşte ünlü türkücünün bir anda evlenmesinin nedeni...

Nihat Doğan'ın sevgilisinden ayrılarak hayranı ile evlendiği iddiası büyük ses getirdi. Hayranı olduğu belirtilen Arzu ile hayatını birleştirmesi herkesi şaşırttı. Güncel gelişmelerle birlikte Nihat Doğan'ın neden apar topar evlendiği sorusu yanıt buldu. Ünlü sanatçı ile ilgili merak edilenleri sizler için açıklayacağız.

Nihat Doğan Neden Erken Evlendi?

Nihat Doğan'ın evlendiği kişinin 3 aylık hamile olduğu iddia ediliyor. Bu nedenle eski sevgilisinden ayrıldığı ve ona güzellik merkezinin şubesini devrettiği belirtildi. Öte yandan evliliğin bu kadar hızlanması da hamilelik süreci olduğu belirtiliyor.

Nihat Doğan Baba mı Olacak?

Kendisi bu soruyu henüz yanıtlamadı ancak yakın zamanda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Ünlü türkücünün bu soruyu kısa süre içerisinde yanıtlaması beklenmekte. Bakalım magazin gündeminde kendisiyle ilgili başka neler göreceğiz? Ünlü türkücünün bundan sonraki süreçte nasıl bir açıklama yapacağı gündemi de belirleyecek.