Nihal Candan Kendisine Gelen Soru Karşısında Önce Durdu Sonra Cevapladı! Duyan Şok Oldu!

Nihal Candan Kendisine Gelen Soru Karşısında Önce Durdu Sonra Cevapladı! Duyan Şok Oldu!

Nihal Candan'a sorulan soru herkesi şaşırttı. Ünlü isim öyle bir soru yanıtladı ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Sosyal medya fenomeni ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Hazır cevaplığı ile bilinen Nihal Candan, takipçisine ağzının payını verdi.

Nihal Candan, sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Ünlü isimle ilgili merak edilenler ortaya çıktı. Hakkında öyle bir şey soruldu ki duyanlar gözlerine inanamadı. İşte fenomen isme sorulan soru ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşıyoruz. Bu gelişmeyi okuyanlar şok içerisinde kaldı. Oldukça hazır cevap bir insan olan Nihal Candan, küstahsızlık karşısında takipçisine haddini bildirdi.

Nihal Candan'dan Şok Açıklama!

Nihal Candan, kendisine "o... musun" şeklinde terbiyesizce soru soran bir takipçisine "O... o.. yu nerede tanıyordu? Pavyona da hiç gitmedim ama Ezhel dinledik diye oldu heralde"  yanıtını verdi. Dolayısıyla bu haber ile birlikte herkes şok oldu. Çünkü kimse ne böyle bir soru ne de böyle bir yanıt bekliyordu.

 2016'da Survivor'a Katılmıştı!

Nihal Candan, moda programlarında ünlü olduktan sonra 2016 yılında katıldığı Survivor programı ile adından söz ettirmişti. Dolayısıyla ünlü isme dair bu detay şaşırttı. Şimdi ise sosyal medya fenomenliği yaptığı görülüyor. Kendisinin her gün pek çok defa paylaşım yaptığını görmekteyiz.