Neslihan Atagül Hamile mi Diye Merak Edenlere Beklenen Açıklama Yapıldı!

Neslihan Atagül Hamile mi Diye Merak Edenlere Beklenen Açıklama Yapıldı!

Neslihan Atagül'ün başrolde oynayacağı ve eşi Kadir Doğulu'nun da eşlik edeceği Gecenin Ucunda dizisiyle birlikte hamilelik iddiaları da ortaya atıldı. Diziye dair merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Oyuncunun hamile olduğu iddiaları ortaya çıkınca herkes şok oldu.

Neslihan Atagül, yakında Gecenin Ucunda dizisi ile eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçecek. Bu gelişme ile beraber ünlü çifti dizide görebileceğiz. Aynı dizide yer alacak olmaları heyecanla karşılandı. Şu son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, hamile olduğu yönündeki iddiaları da bir şekilde yanıtladı.

Hamile Olduğu İddia Ediliyordu!

Neslihan Atagül'ün hamile olduğuna yönelik çeşitli iddialardan söz ediliyordu. Dolayısıyla ünlü oyuncunun kendisine sorulan çocuk sorusuna verdiği soru tüm merakı giderdi. Oyuncu, yaptığı açıklamada “Bu işler nasip, kısmet işi… İşimiz, gücümüz var, onlar başlıyor. ‘İstiyorum’ derim, ‘İstemiyorum’ derim. Hiç böyle bir şeyleri şekillendirmeyi tercih etmiyorum açıkçası. Onun için her şeyi akışına bıraktım. Ben de yaşıyorum bu hayatı.” ifadesine yer verdi.

Dizi Çekimleri Yakında Başlayacak

Pek çok önemli oyuncunun yer aldığı dizi, en kısa sürede ekrana gelecek. Dolayısıyla çekimler başladığında sizleri bilgilendireceğiz. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.