Neslihan Atagül Bu Kış Ayında Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Neslihan Atagül Bu Kış Ayında Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Türkiye de kar yağışının etkili olmasıyla birlikte ünlüler keyfini çıkarıyor. Bu keyfi çıkaranlardan biri de Neslihan Atagül oldu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla birlikte eğlenceli anları hayranlarıyla paylaştı. Çekimini Kadir Doğulu yapan o anları an ve an kaydetti. Yapılan paylaşımlara ne tür yorum geldi? Detaylar haberimizde.

Neslihan Atagül, uzun süreden beri televizyon ekranlarında gözükmüyordu. Bunun nedeni geçici bağırsak sendromuyla uğraşıyor. Bu süreç içerisinde de eşi Kadir Doğulu da yanında destek olarak tedavi sürecine yardımcı oluyor.

Kadir Doğulu için de bir dönem içerisinde başka biriyle aşk yaşadığı iddiaları yayılmıştı. Bu iddialar Serra Arıtürk ile iddialar atılmıştı. Bu yapılan iddiaların doğru olmadığını söylenerek başka haberler çıkılmasını da engellemişti.

Neslihan Atagül Paylaşımı

Neslihan Atagül sosyal medya hesabından sürekli olarak paylaşımlarda bulunarak hayranlarıyla etkileşim halinde bulunuyor. Yaptığı paylaşımda karın tadını çıkaran yarışmacı hikayesinde paylaşımı sağladı. Durumunun iyi olarak gözüken yarışmacı destekci mesajları da geliyor.

Neslihan Atagül Instagram sosyal medya adresi Neslihanatagul kullanıcı adıyla yer alıyor. Ünlü oyuncunun 12.7 milyon takipçisi bulunuyor. Fotoğraflarında büyük beğeni yağmuruna tutuluyor. Fotoğraf paylaşımları da yaklaşık olarak 1 milyon beğeniden fazla olarak yer alıyor. Ünlü oyuncunun da mutlu olarak gözükmesi hayranları tarafından da sevinçle karşılanıyor. İlerleyen dönemler içerisinde sağlığına tekrar kavuştuğunda tekrar yeni projelerde görebiliriz. Hayranları da dört gözle yeni projelerde yer almasını istiyor.