Mustafa Sandal ve Cem Yılmaz Nafaka Problemi İle Karşı Karşıya! İkili Aylık Ne Kadar Nafaka Ödüyecek!

Mustafa Sandal ve Cem Yılmaz Nafaka Problemi İle Karşı Karşıya! İkili Aylık Ne Kadar Nafaka Ödüyecek!

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in boşanmasından sonra 4 yıl geçti. Jahovic'e Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasındaki nafaka problemi soruldu. Kendisi öyle bir açıklama yaptı ki hemcinslerini çok farklı şekilde savundu.

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, 2018 yılında boşanmıştı. İkilinin boşanmalarından sonraki süreç içerisinde nafaka problemi de gündeme geldi. Öte yandan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasındaki nafaka sıkıntısıyla ilgili yorumda bulunması da ses getirdi. Emina Jahovic'in söylediklerini duyanlar şaşırdı. Sosyal medya, şu sıralar nafaka üzerine paylaşımlarda bulunuyor.

Erkek Adam Gibi Bakmalı Dedi

Emina Jahovic, kendisine sorulan nafaka sorusuna yanıt vererek "Ben karışmak istemiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Erkeğin sorumluluk alması lazım, ailesine tabii ki bakması lazım. Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli" dedi. Çalışan kadının da nafaka alması gerektiğini savundu.

186 bin TL Nafaka Ödeyecek

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'ya her ay 186 bin TL nafaka ödeyecek. Bu nafaka parası ise tartışma konusu haline geldi. İlk başta pek çok kişi anlam veremese de mahkeme kararı geçerli olduğundan ötürü resmi olarak kabul edilmiş bir ödeme miktarı olarak kayıtlara geçti.