Murat Cemcir Dolandırıldı mı? Murat Cemcir ve Nurgül Yeşilçay'ın Sevgilisinin Arası Bozuldu!

Murat Cemcir Dolandırıldı mı? Murat Cemcir ve Nurgül Yeşilçay'ın Sevgilisinin Arası Bozuldu!

Murat Cemcir ve Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi arasında çıkan problem sosyal medyaya yansıdı. İkilinin davalık olduğu görüldü. Peki ya yapımcı Necati Kocabay ile oyuncu Murat Cemcir arasında neler oluyor? Şirket kartı ile yapılan harcamalardan ötürü Cemcir'in şikayetçi olduğu belirtildi.

Oyuncu Murat Cemcir ve yapımcı Necati Kocabay arasında sorun çıktı. İkilinin davalık olması gündeme geldi. Nasıl bir problem yaşandığı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Nurgül Yeşilçay'ın olaydaki payı ise herkesi şaşırttı.

Şirketi Şahsi Harcamaları için Kullanmış!

İddialara göre Murat Cemcir, Necati Kocabay'ın şirketin kartını şahsi harcamaları için kullandığını belirtti. Bu iddia üzerine de mahkemeye gitti. Çeşitli belgelerle birlikte olayın mahkemeye taşınması şaşırttı. Peki ya dava nasıl sonuçlanacak? Gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişme dikkat çekiyor.

Nurgül Yeşilçay'ın Sevgilisi Olarak Biliniyor!

Öte yandan Necati Kocabay'ın Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi olarak bilindiğini belirtelim. Dolayısıyla ünlü oyuncudan bir açıklama gelecek mi merak edildi. Kendisinin bu gelişmelerden haberdar olup olmadığı soruluyor. Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik bildiklerimiz bunlar.