Murat Boz Oyunculuğu Bırakacak mı? Ünlü İsimden Şok Açıklamalar!

Murat Boz Oyunculuğu Bırakacak mı? Ünlü İsimden Şok Açıklamalar!

Murat Boz, herkesi şaşırtan bir gelişme ile karşımıza çıktı. Zeytin Ağacı'ndan sonra son defa Rüyanda Görürsün filmi ile karşımıza çıkacak. Ondan sonraki süreçte oyuncuyu bir süre oyunculuk yaparken göremeyeceğiz. Aldığı karar ile birlikte artık oyunculuk yapmayacak mı?

Zeytin Ağacı'ndaki gösterdiği performans ile hafızalara kazınan Murat Boz'dan yeni bir açıklama geldi. Ünlü isimle ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Öyle ki oyuncunun sergilediği performans izleyicilerin hoşuna gitti. Şimdi ise bambaşka bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

 Rüyanda Görürsün Filmi Hazırlıkları Sürüyor!

Oyuncu, Burcu Özberk ile birlikte başrolde oynayacağı Rüyanda Görürsün için hazırlıklara başladı. Çekimler bittikten sonra filmin ne zaman yayınlanacağını öğreneceğiz. Öte yandan kendisi öyle bir karar aldı ki herkes şok içerisinde kaldı. Güncel detaylara hep birlikte değiniyoruz.

Konserlere Devam Edecek!

Murat Boz'un bu filmden sonra bir süre oyunculuk yapmayacağı ve konserlerine devam edeceği belirtildi. Son dakika gelişmesi ile birlikte kendisinden gelen hamle herkesi şaşırttı. Oyuncunun dizi ve filmlerden uzak kalacak olması hayranlarını biraz üzecek. Ancak şarkılarını severek dinleyebilmek için konserlere katılabilirler.