Merve Boluğur'un Evlilik Macerası Sadece 40 Gün Sürdü! Üzücü Haberi Duyurdu!

Merve Boluğur'un Evlilik Macerası Sadece 40 Gün Sürdü! Üzücü Haberi Duyurdu!

Oyuncu Merve Boluğur'dan gelen açıklamalar ve çok daha fazlası gündemdeki yerini aldı. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran bu durumla birlikte ikilinin boşanması şaşırttı. Merve Boluğur ve Mert Aydın sadece 40 günlük evliydi.

Merve Boluğur ve Dj Mert Aydın'ın evliliği büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu, görkemli bir evlilik ile bunu kutlamıştı. Şimdi ise ikilinin boşanma aşamasına geçtiği görüldü. Bu gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya neden boşanıyorlar? Gündemde bomba etkisi yaratan gelişmenin yanı sıra Merve Boluğur'dan ayrılık açıklaması geldi.

Merve Boluğur Neden Boşanıyor?

Merve Boluğur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" ifadesine yer verdi. Pek çok kişi olanlara ilişkin şaşkınlığını gizleyemedi. Dolayısıyla gündemdeki bilgiler eşliğinde ikilinin ayrılmasına ek olarak fikri anlaşmazlığı iddiası ortaya atıldı.

Mert Aydın Boşanma Davası Açtı

Boşanma işlemlerini Mert Aydın'ın başlatmış olması ise dikkat çekti. Bu gelişme sonrasında bilinmeyenlere tek tek yer verilecek. Ancak henüz tam anlamıyla bir detay paylaşılmadığı için bilinmezlikler de sürüyor.