Mert Yazıcıoğlu ile Yalı Çapkını dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı büyük dikkat çekti

Mert Yazıcıoğlu ile Yalı Çapkını dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı büyük dikkat çekti

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun paylaşımları büyük ses getirdi. İkili hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öyle ki yaptıkları paylaşımlarla beraber evlilik iddialarına yanıt vermiş oldular. Yalı Çapkını'nda Seyran'ı canlandıran Afra Saraçoğlu, neler söyledi?

Darmaduman dizisinde oynayan Mert Yazıcıoğlu ile Yalı Çapkını dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı büyük dikkat çekti. İki sevgili, farklı dizilerde rol alarak adlarından söz ettiriyor. Özellikle de Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Son zamanlarda haklarında çıkan evlilik iddialarına ilişkin çeşitli ifadelere yer verdiler.

İddiaları ti'ye Aldılar!

İkiliden gelen paylaşımda iddiaları çok önemsemedikleri ve hatta şakaya vurdukları görüldü. Dolayısıyla Mert Yazıcıoğlu'nun paylaşımında Afra Saraçoğlu'nun eli vardı ve "She said no" yazıyordu.

İlişkileri İyi Gidiyor!

Aralarından su sızmayan çift, oldukça güzel bir şekilde aşk yaşamakta. Magazin dünyasına olumlu yansıyan bir ikili diyebiliriz. Öte yandan Mert Yazıcıoğlu'ndan gelen paylaşımla birlikte takipçileri de çok güldü. İki oyuncu da oynadıkları dizide başrolde ve adlarından söz ettiriyor. Biri Fox TV'de diğeri ise Star TV'de oynamakta.