Melis Sezen Rahat Durmuyor! Dekolteli Pozlarına Tam Gaz Devam Ediyor!

Melis Sezen Rahat Durmuyor! Dekolteli Pozlarına Tam Gaz Devam Ediyor!

Melis Sezen, yaptığı paylaşım ile büyük ses getirdi. Ünlü oyuncu herkesi şok edecek bazı ifadelere yer verdi. Yaptığı dekolteli paylaşım ile yine adından söz ettiriyor. Sadakatsiz çekimlere bitince soluğu farklı bir yerde aldı. İşte ünlü oyuncunun yaptığı dekolteli paylaşımlar...

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisi çekimleri bitince soluğu Bali'de aldı. Güzel ve başarılı oyuncu, gittiği tatilde çeşitli fotoğraflar çektirdi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Fotoğraflar çok fazla beğeni aldı. Kendisi, hem fiziği hem de güzelliği ile adından söz ettiriyor. Peki ünlü oyuncu yaptığı paylaşımlar için neler söyledi?

Dekolteli Pozlar Paylaştı

Dekolteli fotoğraflardan vazgeçmeyen Melis Sezen, sosyal medyada bu konuda eski bir milletvekilinden dahi eleştiri alsa da asla yılmadı. Pek çok kadın ünlü de kendisine destek verdi. Dolayısıyla bu sosyal medya tartışması bir şekilde son bulmuştu. Dekolteli paylaşımlarına kaldığı yerden devam etti.

Ödül Gecesi Eleştiri Almıştı!

Ödül gecesinde sütyen takmaması ve dekolteli kıyafet giymesiyle birlikte eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Ancak ünlü oyuncu her şeye rağmen kendi bildiğini okudu ve büyük takdir gördü. Kendisinin bu hamlesi sonrasında yaşananlar ise gözler önüne serildi. Ayrıca şu sıralar oyuncu ile ilgili çeşitli sorular soruluyor. Bu soruların başında ise yeni bir projede oynayıp oynamayacağı. Kendisini Disney Plus'taki projelerde görebiliriz.