Mehmet Yalçınkaya'nın Annesini Görenler Şaşırdı! Mehmet Şef'in Aile Hayatı Nasıl Gidiyor?

Mehmet Yalçınkaya'nın Annesini Görenler Şaşırdı! Mehmet Şef'in Aile Hayatı Nasıl Gidiyor?

Mehmet Yalçınkaya, gündeme annesi ile geldi. Paylaştığı fotoğraf kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili merak edilenler tek tek yanıtlanıyor. Peki ya Mehmet Şef hakkında başka neler biliyoruz? MasterChef programı jüri üyesinden gelen açıklamalar şaşırttı.

Mehmet Şef, TV8'de yayınlanan MasterChef programı ile büyük ün kazandı. Kendisinin programdaki bazı yorumları sosyal medyada gündem oluyor. Kimi zaman çok sinirli kimi zaman ise oldukça sakin halleri dikkat çekmekte. Özel hayatı ile ilgili merak edilenler de gündeme gelmekte. Kendisiyle ilgili çeşitli detaylara yer veriyoruz. Ünlü isimle ilgili neler bilmekteyiz?

Annesiyle Fotoğraf Paylaştı!

Mehmet Yalçınkaya, annesi ile paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Ünlü isim, bu paylaşımı sonrasında binlerce beğeni aldı. Aile hayatı ile ilgili ser verip sır vermeyen ünlü isim, oldukça nadir rastlanan bir harekete imza attı.

Adını Kullanarak Reklam Yapmışlardı!

Öte yandan Mehmet Yalçınkaya'nın adı kullanılarak pek çok restoranın ciddi miktarlarda satış yaptığı belirtiliyor. Kullanıcıların ortaya attığı bu iddiası sonrasında Mehmet Şef'ten açıklama geldi. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile "Sizden rica ediyorum hangi mekanlar ise bana yazın isimlerini. İfşa edeceğim hem de ana sayfamdan. Günah" ifadesine yer verdi.