Mehmet Ali Erbil'in Acı Günü! Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Mehmet Ali Erbil'in Acı Günü! Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Mehmet Ali Erbil, öyle bir halde görüntülendi ki herkes şok oldu. Dostunun ölümü ile birlikte gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisinin nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyordu. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler haberimizde yerini aldı. Mehmet Ali Erbil'in bu hareketi çok konuşulacak.

Cüneyt Arkının vefatı ile birlikte pek çok ünlü isim üzgün olduğunu dile getiren paylaşımlarda bulunuyor. Oyuncunun ölümü sonrasında ortaya çıkan bazı detaylar da merak edildi. Peki ya Mehmet Ali Erbil nasıl bir açıklamada bulundu. Ünlü isim, arkadaşının vefatı karşısında öyle bir şey yaptı ki herkes hüzünlendi. İşte Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrasında Mehmet Ali Erbil'in kameraya yansıyan görüntüleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Gözyaşlarına Boğuldu!

Mehmet Ali Erbil, Cüneyt Arkın'ın ölümü sonrasında hastaneye ailesinin yanına gitti. Ziyaret gerçekleştirdikten sonra ise hastaneden ayrıldı ve kameralara yakalandı. Taktığı gözlükle gözyaşlarını gizleyen ünlü isim, herkesi duygulandırdı.

Açıklama Yapmadan Uzaklaştı

Öte yandan açıklama yapmadan arabaya binip uzaklaşması ise dikkat çekti. Magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettiren Mali, duygusal anları ile adından söz ettirmesiyle beraber yürekleri burktu. Açıklama yapacak mecalinin olmaması ise şaşırttı. Cüneyt Arkın'ın ölümüyle beraber sevenleri onu ve ailesini yalnız bırakmadı.