Mehmet Ali Erbil Hasan Can Kaya'yı Yerden Yere Vurdu! Hasan Can Ne Tepki Verecek?

Mehmet Ali Erbil Hasan Can Kaya'yı Yerden Yere Vurdu! Hasan Can Ne Tepki Verecek?

Hasan Can Kaya'ya bir eleştiri de Mehmet Ali Erbil'den geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü şovmen, katıldığı programda Konuşanlar programı sunucusunu eleştirdi. Yaptığı işi doğru bulmadığını belirtti. Bu açıklamasından sonra sosyal medyadan tepki gördü.

Mehmet Ali Erbil, katıldığı televizyon programında Hasan Can Kaya için öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu kaldı. EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar programının sunucusu ünlü isim hakkında çeşitli ifadelere yer verdi. Bir zamanların şovmeni olan Mehmet Ali Erbil, genç ismi eleştiri yağmuruna tuttu. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylar ve çok daha fazlasını aktaracağız.

Hasan Can Kaya İçin Ne Söyledi?

Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamada "Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube'da yayınlanıyor galiba. Onunla da pek aram yok. Hasan Can Kaya'yı da duydum, küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor olamaz. Türkiye 85 milyon. En fazla izleyen 1 milyondur. O, 3-4 milyonlar yalan dolan. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası yok. Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background'u nedir ona bir baksınlar." ifadesine yer verdi.

Sosyal Medyada Tepki Çekti

Mehmet Ali Erbil'in bu açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. Pek çok kişi olanlara inanamadı. Sonrasında ise Mali'nin de geçmişte yapmış olduğu yayınlar paylaşıldı ve ne farkının olduğu soruldu. Dolayısıyla gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişme bir süre daha süreceğe benziyor.