Mehmet Ali Erbil Canlı Yayında İlişki Rekorunun Kendinde Olduğunu Açıkladı! Takipçileri Tepki Gösterdi!

Mehmet Ali Erbil Canlı Yayında İlişki Rekorunun Kendinde Olduğunu Açıkladı! Takipçileri Tepki Gösterdi!

Mehmet Ali Erbil, TikTok platformuna üye oldu ve herkesi şaşırttı. Katıldığı canlı yayında öyle sorular yanıtladı ki tepki üstüne tepki çekti. Onur Sermik'in canlı yayınına konuk olmasıyla birlikte kendisini anlık olarak binlerce kişi seyretti. İşte yaptığı açıklamalar ve çok daha fazlası haberimizde...

Mehmet Ali Erbil, son zamanlara damgasını vuracak açıklaması ile gündeme geldi. Ünlü şovmen, TikTok platformuna katıldığını duyurdu. Bundan sonraki süreçte ise kendisini ekranlarda göreceğimiz belirtiliyor. Öyle ki TikTok Türkiye'nin en çok izlenen isimlerinden birisi olan Onur Sermik'in de canlı yayınına katıldı. Canlı yayına katıldıktan sonra olanlar oldu. Çeşitli soruları içtenlikle yanıtlayan ünlü isim, şok eden bir soruya da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Cinsel İlişki Sorusunu da Yanıtladı

Mehmet Ali Erbil, Onur Sermik'in bu zamana kadar kaç kişi ile birlikte olduklarına yönelik sorusunu da yanıtladı. Güncel gelişmelerle birlikte ünlü ismin verdiği yanıt herkesi şaşırttı. Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamada "Dünya rekoru bendedir. Yıllarca haftanın 6 günü yaptım, pazar günüm boştu, bir mecra beni kapatmıştı" ifadesine yer verdi.

İzleyiciler Şaşkına Döndü

Ünlü şovmenin böyle bir soruya yanıt vermesinden ötürü herkes şaşkına döndü. Kendisini yıllardır takip edenler, yayınları çocukların da izlediğini belirtti ve tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi.