Megastar Tarkan'dan Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı Acı Haberi Sosyal Medyadan Duyurdu!

Megastar Tarkan'dan Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı Acı Haberi Sosyal Medyadan Duyurdu!

Megastar Tarkan'ı gözyaşlarına boğan vefat haberi verildi. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından acı haberi duyurdu. Peki bu açıklama sonrasında hayranları neler söyledi? Ünlü isim oldukça zor zamanlardan geçiyor. Yaptığı paylaşımdaki bir detay ise milyonların gözünden kaçmadı.

Tarkan, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir paylaşımda bulundu. Megastar, çok sevdiği birisini kaybettiğini duyurdu. Kariyerinin başlarından itibaren kendisine büyük destek sunmuş ve her anında yanında olmuş olan bir isimden söz etti. Onu tanıyanlar ise gözyaşlarına hakim olamadı. Peki ya hayatını kaybeden kişi kim? Gündeme bomba gibi düşen o isimle ilgili merak edilenler yanıt buldu.

Cem Dermanlı Hayatını Kaybetti!

Tarkan'ın sahne amiri olarak bilinen ve yıllarca birlikte çalıştığı Cem Dermanlı, hayatını kaybetti. Tarkan, yaptığı paylaşım ile hayranlarına üzücü haberi verdi. Söz konusu gelişme ile beraber başarılı sanatçının yaptığı açıklama herkesi derin bir acıya boğdu.

"Çok Sevdiğim Abim"

Öte yandan Megastar Tarkan, yaptığı açıklamada “Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle ifade edemem 20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik." sözlerine yer verdi